akciók!
újdonságok!
Klasszikus Klasszikus Klasszikus Klasszikus Rusztikus Rusztikus Rusztikus Rusztikus Modern Modern Modern Modern Keleties Keleties Keleties Keleties

Nappali


A spanyol ízlésről két dolog jut eszünkbe: a vérbő, mediterrán élet a maga harsogó, tüzes színeivel, változatos formáival, valamint az elegancia a finom díszeivel, élettel teli színeivel.

Természetesen a spanyol otthonokban is főként a nappaliban, mint a legkedveltebb helyiségben mutatkozik ez meg először.
Nemes kárpitok, faanyagok, alapos, kézi kidolgozottság, lendületes formák - hagyomány és minőség - ez jellemzi leginkább a portugál Belar, a spanyol Tecni Nova, a Syrna, a Vicente Zaragoza által készített kárpitos- és fabútorait.

A Spanyolországban olyan népszerű Juanes cég bőrt és textilt kombináló, sajátos stílusú ülőgarnitúráit is megrendelhetjük, valamint néhány kedvezőbb árfekvésű, de szép kidolgozású, klasszikus vagy modern, rusztikus vagy keleties hatású bútort.

A Danves cég igazi klasszikusait, a Bolea gyár kicsit angolos bőr és textíl ülőbútorait, az Ansan, Aryecla, a Cercos, a Zaragoza Mobilario, és a Toscano gyár gyönyörű kidolgozású cseresznye és diófa, intarziás vagy festett bútorait.

A Monrabal gyár megfizethető árú nappali bútorait immár nemcsak klasszikus, hanem modern, vagy új polgári stílusban megtaláljuk itt.

kérjen árajánlatot